lauantai 21. helmikuuta 2015

Banaanipannarit

Muistin muutama päivä sitten, etten ole piitkään aikaan tehnyt näitä banaanipannareita. Nämähän olivat pari vuotta sitten todella suosittuja ja melkein jokainen ruokabloggari kirjoitti näistä. Mikä näistä sitten teki (ja tekee edelleen) niin suosittuja? No, nämä ovat ihan superhelppoja tehdä, superterveellisiä (toimivat esim. hiilareita välttelevien ruokavalioon) ja lisäksi maistuvat superhyviltä.


Banaanipannarit

(n. 14 kpl, eli kahdelle)

2 kananmunaa
1 iso, kypsä banaani
(2 rkl turkkilaista jogurttia)
kookosöljyä paistamiseen

Sekoita banaani ja kananmunat (ja halutessasi myös turkkilainen jogurtti) teho- tai sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi.

Paista taikinasta lättyjä kookosöljyssä käyttäen mieluiten lättypannua. (Tässä kohtaa voisi käydä keskustelun lettu vs. lätty, mutta sovitaan niin, että rakkaalla lapsella on monta nimeä.) Banaanipannarit palavat melko helposti, joten ne kannattaa paistaa hieman viileämmässä kuin perinteiset versiot.

Nautiskele valmiit lätyt esimerkiksi mustikoiden ja turkkilaisen jogurtin kanssa.

Ps. Linssilude-Viiru halusi osallistua kuvaamiseen... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.