lauantai 12. syyskuuta 2015

Kantarellit au naturel

Joskus on tosi kiva kokkailla tuntitolkulla keittiössä. Pohjimmiltaan olen kuitenkin sitä mieltä, että ruoka on parhaimmillaan kun se on helppoa ja raaka-aineet maistuvat mahdollisimman selkeästi. Tässä reseptissä annetaankin kaikki kunnia raaka-aineelle eli herkulliselle kantarellille.

Ohjeen mukaan tehtävä määrä on melko pieni, joten sienet on tarkoitus käyttää ruoan lisukkeena tai leivän päällä.


Paistetut kantarellit eli kantarellit au naturel


Kantarelleja (n. 100 g / syöjä)
Suolaa
Mustapippuria
Voita paistamiseen

Puhdista ja pilko kantarellit.

Kuumenna voi pannulla. Lisää kantarellit ja paista niitä noin viiden minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.